My mudponds!

Sedert 31 mei jongstleden ben ik de officiele babysitter geworden van om en nabij 210.000 Showa fry (jongbroed). Dainichi heeft mij de verantwoordelijkheid gegeven over vijf mudpounds, die zich in de directe nabijheid van de Koi farm bevinden. Het voelt best geweldig om degene te zijn die verantwoordelijk is voor de toekomstige trots van Dainichi! Wanneer de fry uitgroeien tot goede Koi, dan is dat deels mijn verdienste, maar wanneer de fry uitgroeien to een matige kwaliteit of lengte, dan is het ook mijn schuld!

Daarnaast is het ook vooral de communicatie met de andere werknemeres over hoe de vijvers te managen die het zo interessant maakt.  Ieder lid van de staff heeft zo zn eigen ideen over wat nu het beste is. Dit is echt immens leerzaam.

In onderstaande video leg ik een beetje iets uit over wat ik allemaal doe met de mudpounds. Ik ben natuurlijk geen doorsnee werknemer en zal dat overigens ook nooit worden. Zo doe ik onder andere wat experimenten op de vijvers uit hoofde van mijn studie… Hierover zal ik jullie later uitgebreid vertellen.

A closer look at my ponds, with in the back the koi houses of Dainichi Yoriyjo

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App