ZNA's Nichirin Magazine

Tijdens de dagelijkse gang naar de brievenbus, deed ik niets vermoedend een greep in het nostalgisch groene postbus. Als ik mijn hand weer naar boven haal zie ik tussen de brieven een bruine envelop van A4 formaat. Nieuwsgierigheid bekruipt me en ietwat vluchtiger dan normaal maak ik de schreden naar binnen waar ik het bruine papier al even vlug, doch ook voorzichtig om de content vandaan scheur. Een grote nidan Kohaku prijkt op de cover van een magazine dat tevens een Japans karakter toont…

 

De stralende Cover van de Nichirin

Je bent steevast van ons gewend om middels diverse media enige artikelen van onze hand tegen te komen. Zo schreven we reeds voor magazines in eigen land, maar ook voor (e) magazines in België, Engeland en Amerika. Nu dan, mogen we trots met je delen ook aandeel te hebben in de inhoud van het zo gewaardeerd  magazine van de Zen Nippon Airinkai (ZNA).  Het maandelijks magazine is genaamd Nichirin en is engeltalig. Er staan voornamelijk fotoverslagen in van de diverse ZNA KoiShows over de gehele wereld waarin de mooiste Koi afgebeeld staan.

KoiQuestion's Bram in de Nichirin, een trots gevoel

 

Bram Rohaan schreef een verslag over de Duitse Interkoi Show te Rheinberg dat terug te vinden is in het magazine en dat geeft best een trots gevoel. Daar staat dan je artikel, foto en aam in een magazine dat verspreid wordt over in ieder geval 43 landen wereldwijd! We hopen deze samenwerking voort te zetten met de grootste en meest omvangrijke koi vereniging van de wereld die net als KoiQuestion de hobby en de promotie hiervan een warm hart toedraagt.

Een prachtig magazine met de mooiste koi van over de hele wereld

Wil jij ook de Nichirin ontvangen? Dat kan. Hiervoor neem je contact op met de ZNA chapter in Nederland, de Nishikigoi Vereniging Nederland (NVN). Elke maand een prachtig magazine met de allermooiste Koi wereldwijd… watertandende inspiratie…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. rik slijkoort on

    beste koiquest bij deze wil ik melden dat deze link niet werk en wat kost het blad nicirin.
    mvg rik slijkoort

  2. Hallo Rik, wat het blad kost durf ik niet zo te zeggen. Je kunt je in ieder geval wenden tot de ledensecretaris van de Nishikigoi Vereniging Nederland via hun website.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App