It's breeding time!

Eindelijk, na al het voorbereidende werk sinds mijn dag van aankomst hier (3 mei), is het tijd voor het echte (serieuze) werk: het is tijd om te kweken! Op twee juni hebben we vijf oyagoi (ouderdier) combinaties bij elkaar geplaatst in de vroege ochtend rond zessen. Sakura, Kokugyo, Jozef en twee nieuwe oyagoi: de Grand Champion van de All Japan Show van 2010 en een Dainichi Sadazo Sanke. Op dit moment kan ik alleen maar zeggen om de video te bekijken door op de ‘Lees Verder’ button te klikken.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. Wat een shiro zeg in het begin! Moet heerlijk zijn om dit live mee te maken.

    Wat is er gebeurd met de GC van 2007? Hij lijkt op de video supper krom.

    mvg,
    Thomas

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App