An update of 'my' Showa

Het is alweer even geleden dat ik een update van ‘mijn’ vissen heb gepubliceerd. Dus heb ik laatst een nieuwe video gemaakt enkele dagen geleden. Op het moment van het maken van de video, waren de Showa 51 dagen oud. Het voelt nog steeds erg goed om de volledige zorg te mogen dragen van deze Dainichi afgezanten. De groei, de ontwikkeling en vooral de eetlust van de Koi zijn eigenschappen wat het zo mooi maakt om voor ze te zorgen. De kleuren  worden met de dag intenser, de groei neemt dagelijks met enkele millimeters toe en het sumi (zwart) trekt zich langzamerhand terug, zodat het met de dag steeds duidelijker wordt hoe de vissen  er uiteindelijk uit gaan zien. Bekijk gewoon de video en zie met eigen ogen hoe mijn visjes het op dit moment doen!

Voordat je de video gaat bekijken, wil ik mijzelf eerst even excuseren voor mijn uitgebluste indruk. Dit heeft alles te maken met het feit dat het het einde van de dag was en deze nogal vermoeiend was!

A proud author with his fish!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App