The Asia Cup proudly presents

Het is een feit. Pandora, de 92 cm grote Kohaku gekweekt door Nogami heeft de Grand Champion titel gepakt op de Asia Cup 2011 in Kuala Lumpur, Malaysie. Na haar zege op de Rinyukai Koi Show in november vorig jaar en haar tweede plaats op de All Japan Combined Nishikigoi Show in januari jongstleden, waar ze niet in haar allerbeste vorm verscheen, is ze nu terug. En beter dan ooit!

 

Danny en Mie van Danny’s Koi Cafe in Belgie zijn de eigenaars van deze vierstaps Kohaku en hebben altijd in haar charme geloofd. De vis werd door hun Indonesische klant Felix Denanta ingezet op de show. Mr. Denanta won overigens ook de Grand Champion B titel, een hele prestatie. Danny en Mie willen vooral Ryuki Narita, de Japanse dealer die Pandora de afgelopen periodes verzorgde en ook het transport naar Kuala Lumpur verzorgde, bedanken.

Pandora is simpelweg een van de meest gracieuze Koi ooit. Dit huist in haar uitstraling, uitkijk en charme. Het is een Koi met persoonlijkheid.Gefeliciteerd!

 

Simpelweg adembenemend

Mie, Felix en danny, proud as can be

At the Asia Cup in Kuala Lumpur

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App