Volg ons via de footer

Om jullie optimaal van KoiQuestion te laten genieten zullen we zo nu en dan wat functionaliteiten van de website toelichten. Zo bevind zich onderaan de website een prachtige footer sinds enkele weken. Deze footer behelst veel meer dan de standaard ‘home’ button en een ‘c’ in een luchtbel. Ook geen mooie praatjes of het weerbericht van morgen, daar zijn hele mooie andere websites voor, maar je vind er wel een aantal krachtig verpakte functionaliteiten die je nog meer van je hobby laten leren en genieten…

Drie kolommen behelzen vanaf links een willekeurige lijst met eerder verschenen artikelen op KoiQuestion. Leuk om zo eens rond te neuzen naar wat topics die je voorbij ziet komen. Zelf merk ik dat ik het geregeld doe want het is gewoon leuk om nog eens wat na te kijken en me te laten inspireren.

De footer biedt een scala aan functionaliteiten om je beleving te vergroten

In het midden tref je de laatste twitterberichten van KoiQuestion aan. Niet alleen melden we de nieuwste artikelen middels dit medium, maar ook delen we de berichten van anderen en beantwoorden we de via twitter gestelde vragen zo goed als mogelijk. Je vind er live verslagen van evenementen zoals Koishows en tips & trucs die jou kunnen helpen het beste uit je vissen te halen. Volg KoiQuestion op twitter and retweet the knowledge!

KoiQuestion heeft inmiddels 184 volgers op Twitter en zelf volgen we ook het nieuws van anderen. Join the group and share the knowledge

Helemaal rechts zie je een viertal foto’s. Dit zijn de laatste vier uploads van KoiQuestion op Flickr. Door er op te klikken kom je meteen bij betreffende foto uit binnen het Flickr account van KoiQuestion. Vanaf hier kun je navigeren tussen de vele foto’s die je eens eerder zag in een blog plus nog veel meer uniek fotomateriaal. Je kunt er middels tags zoeken op variëteit of kweker en ook kun je sets bekijken van alle Grand Champions of een specifieke gebeurtenis zoals een bepaalde Koi Show. Neem eens een kijkje en laat je inspireren. In de nabije toekomst zul je er steeds meer rubrieken en sets vinden.

Op Flickr kun je nog even die ene mooie Koi terug vinden via 'sets' of 'tags'

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.