Nee, niet in Nederland, maar Sendai

De verschrikkelijke berichtgeving die ons ter oren en ogen kwam de voorgaande weken aangaande Sendai en Fukushima, bracht een sluier van mineur over het door ons gevierde land van de reizende zon. Nog altijd kwakkelen de problemen rondom de kerncentrale door. Toch lijkt het ergste voorbij en de rust weder te keren. Los van de vele ellende en beelden van verwoesting, zou je bijna vergeten hoe mooi dit gebied eigenlijk wel niet was en ooit weer hoopt te worden. Met die hoop en steun wil ik met jullie onderstaande foto’s delen van hoe mooi Fukushima wel niet kan zijn…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App