Ook ik kan al niet meer wachten...

Eitjes zoeken, van de kip welteverstaan. Alhoewel de temperaturen er voor zullen zorgen dat het niet zo lang meer zal duren voordat er kuit te vinden valt, zullen we het toch maar bij de gevederde houden voor onze eitjes, al is het alleen maar omdat de eitjes van een koi zo lastig te beschilderen zijn. ;). Heerlijk, het weer. Zoals Pasen bijna traditioneel de zonnige zijde van het seizoen inluid, ontgaat haar deze functie dit jaar beslist niet. Vandaag rustig aan met een brunch of zelfs een bbq (schuldig), maar gelukkig is er ook weer volop activiteit om het gedruis te compenseren…

‘Klik op de Like-button rechtsbovenin  en volg ons op Twitter en maak kans op  mooie prijzen’


Ook voor ons is dit de periode dat we het uiteenzetten wat we wel allemaal niet en vooral wel gaan ondernemen om KoiQuestion nog meer een beleving van kennis en vreugde te laten zijn. Om alvast iets te verklappen zullen we een geheel nieuwe pagina gaan wijden aan de aankomende evenementen. Hier zal te vinden zijn waar wat te doen is en wanneer zodat je altijd een handig overzicht hebt van wat er te doen zal zijn het komende weekend, de komende week of maand. We zullen het mogelijk maken om ook internationale evenementen inzichtelijk te maken en een selectie te maken van bijv. alleen KoiShows, cursussen of lezingen.

Waar we voor staan

Maar dat is nog lang niet alles. We zijn tevens bezig een prachtige interactieve kaart voor jullie te realiseren zoals nu al toegankelijk, maar er zal een geheel nieuwe pagina voor worden ingericht met diverse interactieve toepassingen. Dat moet je gewoon zien. Het allermooiste echter, dat wil ik nog niet verklappen. maar het zal iets zijn dat ons allen meer inzicht en plezier zal geven in de hobby van het koi houden.

Als klap op de vuurpijl zullen we ook diverse prijsvragen gaan organiseren met diverse bijzondere prijzen en een heuse Dainichi Showa. Hierover later meer. Tevens is afgelopen week duidelijk geworden dat Bram het komende half jaar in Japan zal doorbrengen. Je leest het goed: Een half jaar! het zal goed zijn voor veel uniek en bijzonder materiaal. Hij zal jullie er spoedig over vertellen. Omdat we graag de daad bij het woord voegen en zoveel mogelijk mensen van willen laten profiteren van de kennis en vreugde die wij de hobby in willen blazen, willen we jullie vragen het woord van KoiQuestion met ons te verspreiden:

Spoedig zal Bram weer tot aan zijn knieen in de mudpounds staan.

‘Tweet-Share-Like’. Tweet onze berichtgeving op twitter en deel het met jouw vrienden op Facebook. ‘Vind onze pagina Leuk’ via de button rechtsbovenin en volg ons op twitter! Over een maandje zullen we onder onze fans op Facebook en volgers op Twitter een aantal mooie prijzen verloten. Een eitje voor een karweitje zeg maar, en dat op Pasen, haha. Klik op de Like-button rechtsbovenin en deel dit bericht met je vrienden en/of volg ons op twitter en maak kans op mooie prijzen. Ben je reeds fan? Mooi, dan ding je sowieso mee. Deel dit bericht met je vrienden en laat; De uitslag wordt gepubliceerd op KoiQuestion. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ook het showseizoen is weer begonnen

Zoals onze lijst met evenementen hiernaast –> al aangeeft, zijn er maar weinigen die niet geopend zijn dit paasweekend. Veelal gaat dit gepaard met aantrekkelijke aanbiedingen op koi, voer of anderszins en dat komt goed uit want eenmaal de zonnestralen via de waterspiegel op ons gelaat begint het te jeuken. Vrolijk Pasen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App