GC Interkoi 2011 - owned by André Verpoucke

Het is alweer eventjes achter de rug, maar ik kwam erachter dat we nog geen video van de Grand Champion hadden geplaatst. Om het goed te maken vind je hier in dit blog diverse videos van de nummer één van de Interkoi 2011. Hier rechts kon je haar al zien, de gracieuze Sanke van André Verpoucke. Ze is nog maar gosai (in haar vijfde levensjaar) en al 85 centimeter groot. Haar naam Sunshine doet ze zeker meer dan eer aan! Bij deze wil ik de winnaars André Verpoucke en echtgenote Conny de Jaegher nogmaals feliciteren met hun overwinning, hun derde in een jaar tijd!

Geniet van al dit schoons door onderstaande video aan te klikken:

En om het af te leren nog een foto van deze op en top Taisho Sanshoku:

Grand Champion (Sakai Fish Farm) owned by André Verpoucke

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App