Een willekeurige bladzijde uit de veilingkrant

Met het uitkomen van het krantje voor de Koi veiling, die jullie vast al hebben mogen ontvangen bij een koi magazine of bij de dealer op de tafel of toonbank hebben zien liggen, is de voorpret voor de veiling al in volle gang. Op 22 mei van dit jaar gaan er in Zutphen namelijk 120 Koi onder de hamer teneinde een nieuw baasje te zoeken. Een Koi veiling is een hele ervaring, dat is zeker, maar eenmaal als ook zonder het uitbrengen van een winnend bod maak je kans op deze Koi ter waarde van Euro 1000,-

Deze showa wordt verloot onder de aanwezigen met een biedbordje

Koi gerelateerde magazines zijn inmiddels een gemeengoed, maar een heuse krant met Koi dat was nog best een verassing. In mooi nostalgisch formaat worden in het krantje alle koi afgebeeld die er de revue zullen passeren. In het krantje staan per vis de gegevens als varieteit, kweker en lengte alsmede het  openingsbod Het betere hamerwerk, dat door veilingmeester Theo van Bladel zal geschieden, gebeurt tegen het decor van de Ryokan Bronsbergen te Zutphen, ook al zo een unieke locatie. Meer over dit invulling van dit evenement en diens deelnemers vind je in dit artikel.

Een willekeurige bladzijde uit de veilingkrant

Het hele krantje kun je nu ook digitaal lezen. Deze vind je onder op http://koi-veiling.com/ en dan klikken op de button rechtsboven.

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App