KoiQuestion Eyecandy

Soms kom je al surfend op het net via media als twitter en facebook de gekste dingen tegen, maar soms ook hele mooie.  Er echt niet veel voor nodig om geïnspireerd te raken. Zo kwam ik onlangs onderstaande foto tegen die mij gewoon even deed stoppen waar ik mee bezig was en er voor zorgde dat ik temidden van een drukke dag de tijd nam om de foto eens op mij in te laten werken. De foto is per toeval geschoten in San Jose, California’s Japanese Friendship Garden. De Koi zwom toevallig langs zo liet de fotograaf aan mij weten.

Just a moment somewhere on earth. picture taken by cheesekid

Een naar wat lijkt Soragoi glijd in alle rust voorbij aan wat badderende eenden. De briljante compositie wordt gecreëerd door het formaat van de Koi en de schaduwen van de dieren die zich mooi in de hoeken van de foto bevinden en ook nog eens allemaal dezelfde kant op wijzen. Overigens kan ik het niet aan me voorbij laten gaan dat de Koi over een erg goede body beschikt en ook het netpatroon mag er best zijn. Gewoon een kiekje op een doodgewone dag op een doodgewoon moment. Wat kan de natuur toch mooi zijn…

Wil je ook op de hoogte blijven van wat we allemaal tegen komen, handige tips en truc met ons delen en nog veel meer, volg KoiQuestion dan nu op twitter!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App