Het Shinji Team met de Japanse Akita Inu

We willen allemaal het beste voor onze vissen en we zijn er van overtuigd dat een goed voer hieraan bijdraagt. Maar wat heeft een koi nu eigenlijk allemaal nodig en waarom? Stel dat je zelf een voer moet gaan maken voor je vissen, welke ingrediënten zou je dan kiezen en waarom? Wat zit erin en waarom heeft de Koi juist dat nodig? Kom naar de interactieve lezing van Paul Souren van Shinji Koi Products bij Frieslandkoi morgen! 

Toen ik enkele weken geleden met Paul sprak, vertelde hij al over een soortgelijke dag dat hij in Amsterdam had gehouden. Iemand die deze dag had bijgewoond was nog steeds wildenthousiast en ik werd nieuwsgierig naar hoe deze er dan wel niet uit had gezien. Een schaterlach kwam mij tegemoet; “En na afloop was dat ene allemaal op”, zo sprak de hobbyist cryptisch?! Paul keek me aan en vertelde dat hij iets nieuws had geprobeerd om mensen eens te laten nadenken en bewust te laten worden over voer en ingrediënten voor je koi. Hoe dit precies invulling zal gaan hebben dat mag je komen ervaren, komende zaterdag 26 februari, morgen dus al, om 12:00 uur bij FrieslandKoi Fochteloo.

Krijgt de Koi ook voedingstoffen binnen, buiten de korrel om?

En heeft je Koi genoeg aan die pallet die je voert of hebben ze nog andere behoeften voor een lang en gezond leven? Daarnaast staat hij stil bij ziektes in het water en hoe daar op een natuurlijke en bedachtzame wijze tegen ten strijde te trekken! Het beloofd een andere middag te worden dan je wellicht zou verwachten. Interactief en amuserend, doch vol van nuttige informatie en vooral ook van bewustwording. Want dat je een spiegel zal worden voorgehouden, dat mag je dan wel weer van Paul Souren verwachten. Ik zal er ook zijn en hoop naast deze kennisdeling van Paul ook weer met velen van jullie te mogen praten en discussiëren over die ene gevinde vriend, die ons zo dierbaar is. Dus heb je nog geen plannen, kom dan zeker even langs om je kennis te verrijken en had je al wel plannen, verzet ze dan! 🙂

De lezing is gratis toegankelijk en vangt aan om 12:00 uur. Voor meer informatie en het adres zie de website van Frieslandkoi

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. “Hoe dit precies invulling zal gaan hebben dat mag je komen ervaren, komende zaterdag 26 maart, morgen dus al, om 12:00 uur bij FrieslandKoi Fochteloo”.

    Ik denk dat dit 26 februari moet zijn en de link naar FrieslandKoi werkt ook niet helemaal goed 😉

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App