Akira

Eén februari is een dag om niet snel te vergeten. Ik lig nu op bed dit blog te typen, na eventjes geleden zijn terug te komen na te hebben gedineerd met onder andere Futoshi en Shigeru Mano en Ron. Ron is een Amerikaan die veel heeft betekend voor de familie Mano, hij heeft namelijk drie jaar lang Shigeru-san onder zijn hoede gehad toen hij in Amerika Engels studeerde. Hij kent Dainichi al vanaf de tijd dat zowel Marudo als Nogami er nog werkten. Het is echt een genot om met hem over de familie Mano en de Dainichi Koi Farm te praten. Het diner van vandaag was niet de reden om deze dag, één februari, niet snel te vergeten. Eén februari is namelijk de verjaardag van Akira Mano, de vandaag één jaar geworden zoon van Futoshi Mano.

Zo kregen we na de lunch van vandaag gebak om de tanjobi (verjaardag) van Akira-chan te vieren. Akira lijkt sprekend op zijn vader Futoshi en is echt een enorm blij kind. Zie onderstaande foto’s van de viering van de eerste verjaardag van de beoogde opvolger van Futoshi:

Taart voort de jarige job

Op de foto met oom Shigeru, oma, moeder, oma, opa, Ron en vader Futoshi

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App