's Werelds nummer 1 van 2011

De All Japan Show is op zijn eind, mijn verblijf in  Tokio daarmee ook. Ik zit op dit moment in de huiskamer van huize Dainichi, uit te buiken van wederom een geweldig diner. Vandaag was een zware dag, met elf man sterk hebben we gedurende de gehele dag de sneeuw rondom het huis geruimd en ook de nabij gelegen koihuizen. Maar laten we de 42e editie van de All Japan Combined Nishikigoi Show niet al te snel vergeten. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk foto- en videomateriaal te maken en daarbij mijn nieuwe spiegelreflexcamera uit te testen. De belangrijkste winnaars wil ik bij deze aan jullie voorstellen. Kijk snel verder en geniet van onderstaand materiaal van ’s werelds beste Koi.

Grand Champion - SFF - 95 cm - Owned by Mr. M

Supreme Champion - Nogami - 92 cm - Owned by Danny's Koi Café (also known as Koi San Europe)

Superior Champion - Dainichi - 80 Bu

Superior Male Champion - Momotaro - 80 Bu

Mature Champion - SFF - 65 Bu

Mature Male Champion - Momotaro - 65 Bu

Adult Champion - Oya Koi Farm (Kataoka) - 55 Bu

Best Go-Sanke over 1 meter - Momotaro

Best non Go-Sanke over 1 meter - Konishi

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.