Close-up van de kampioen

Zojuist werd ik gebeld door Bram vanuit het Japanse. De zaterdag is daar inmiddels alweer ten einde (het is er 8 uur later) en de dagen vermoeiend, maar dat weerhield hem niet ook maar iets geluwd te zijn in zijn enthousiasme. Hij heeft er weer een enerverende dag op zitten in Tokyo op de All Japan Combined Nishikigoi Show 2011. Nagenoeg de hele dag heeft Buramu-san zich bezig gehouden met genieten; dat wil zeggen; prachtig film- en fotomateriaal vastleggen van al die prachtige vissen om uiteindelijk met jou en mij te kunnen delen! Voor nu was ik hem wel een hapje eten en wat rust gegund, morgen immers staat hem weer een dag te wachten waarin Bram, jawel het is heus, de eigenaar en kweker van de Grand Champion Kohaku zal interviewen. Maar hij wilde niet zijn oor te ruste leggen zonder je te verwennen met een fantastische video…

Grand Champion SFF Kohaku All japan Combined Nishikigoi Show 2011.

Naast de vele foto’s die Bram er schoot, heeft hij ook de bewegende beelden niet geschroomd. Gelukkig niet zeg, want hoe mooi en hoe impressive een foto soms kan lijken, de echte en ware schoonheid van een Koi zie je pas wanneer je haar echte slagen door het water ziet maken. Nee, we kunnen niet allemaal naar Japan voor een Koi Show, maar Bram brengt ons toch verd*md dichtbij. geniet ervan:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.