Een lust voor het oog

Soms is inspiratie zonder moeilijke Japanse termen, zonder verhalen en belevenissen tot in detail uiteen gezet. Soms is inspiratie vooral heel erg puur en niets meer of minder dan een foto of compilatie daarvan. De Engelse term hiervoor is eyecandy, hetgeen zoveel betekent als ‘een lust voor het oog’. Verder willen we er dan ook weinig woorden aan vuil maken en u kennis laten nemen van de allereerste KoiQuestion eye candy…

KoiQuestion Eye Candy

Door op de afbeelding te klikken verkrijg je het volledige formaat.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.