Kit-Kat Rulezz 😉

Japan is een land van uitersten en waar alles mogelijk is. De gekste dingen in de vreemdste vormen, kleuren geuren en ja, ook in de gekste smaken. De Kit-Kat is een heerlijke chocolade versnapering en de reden voor mij om zo een Kit-Kat dan uit de machine bij ons op het werk te laten rollen, is dan die oude vertrouwde smaak waarvan je weet ” Ja, daar heb ik zin in”. Chocolade en biscuit, punt! Voor onze Japanse vrienden ligt dat nou net een klein tikkeltje anders. Zij hebben een bredere smaak en zijn niet bang van vooroordelen zo schat ik in…Hieronder volgen 17 verschillende smaken Kit-Kat waarvan je vast en zeker nog nooit eerder hoorde, laat staan dat je denkt dat het wel lekker zal zijn. rare jongens die Japanners…

1. geglazuurde zoete aardappel Kit Kat:

2. Zoete Maiskolf Kit-Kat

3. Appelazijn met witte chocolade

4. Aardappel Kit-Kat

5. Muscat van Alexandria Druiven

6. Watermeloen en zout Kit-Kat

7. Zout en caramel Kit-Kat

8. Kit-Kat mini met geroosterde sojabloem

9. Pompoen Kit-Kat

10. Kit-Kat Groene Thee

11. Kit-Kat Ananas

12. Kit-Kat soepsmaak

13. Kit-Kat Espresso met witte chocolade

14. Kit-Kat appel

15. Kit Kat Macchiato caramel

16. Kit-Kat Kastanje

17. Kit-Kat bloedsinaasappel

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.