Het logo van de Koi-idol verkiezing

Koi-Idol, een initiatief dat je in staat stelt om je Koi te laten participeren in een on-line Koi Show,  gaat het komend jaar een reis naar Japan weggeven. Je stuurt een foto van je Koi in en laat het oordelen over aan de mening van andere hobbyisten en bezoekers. Dit jaar  zal Koigate, de initiator van deze verkiezing, ook een heuse  jury een oordeel over de ingezonden Koi laten vellen. Iedere maand wordt er een winnaar bekend gemaakt. Onder deze winnaars wordt dan uiteindelijk de hoofdprijs vergeven

Wie is de mooiste?

Marc en Piet van Leest, zijn als drijvende krachten achter KoiGate en Koi-Idol, erg trots om een platform te kunnen bieden voor de  hobbyist die op haar beurt weer trots is op zijn Koi. De winnaar, die in januari 2012 bekend zal worden gemaakt zal in de reis naar Japan worden begeleid door het team van Shinji, waaronder Paul Souren, auteur van de boekenreeks, de stille kracht van Shinji. Zou het niet geweldig zijn om een dergelijke droomreis te verdienen met je eigen Koi? De wedstrijd start in februari en meedoen en meedingen kan door ook uw trots voor deze fantastische prijs in te schrijven.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.