by Ingo Leth

Inspiratie. Voor mij is het een toverwoord. Altijd en overal ben ik op zoek naar inspiratie. Hierin vind ik de bron en energie, de zin om zelf weer dingen te ondernemen, uit te zoeken en te creëren. Inspiratie kent vele vormen zoals leermeesters, voorbeelden, liefde of vriendschap. Maar de meest eigenlijke vorm van inspiratie is toch wel kunst voor mij. En wat nu wanneer je als koi liefhebber kunst vind van iemand die zijn inspiratie vind in de Koi. De cirkel is rond.

Dit is pure inspiratie dat expressie kreeg van haar geestelijke vader en inspiratie voor mij aan het begin van dit nieuwe jaar.  Graag deel ik met jullie een aantal doeken van de kunstenaar die toch wel een bron van inspiratie voor mij is geworden. Eerder las je al over mijn kennismaking met de kunstenaar Ingo Leth, die op zijn beurt weer inspiratie vind in zijn liefde voor onze gevinde vriend de Koi. Kijk en geniet gewoon van enkele van zijn inspirerende werken waarbij  Nishikigoi zijn inspiratie vormde…

Showa Sanshoku by Ingo Leth

 

Tancho kohaku by Ingo Leth

Taisho Sanke by Ingo Leth

Geïnteresseerd geraakt of nieuwsgierig naar meer werken van Ingo Leth. bezoek  zijn website.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.