initiator drs. Rob Heijmans

Van 11 tot en met 13 maart 2011 zal het Internationaal Koi Congres worden gehouden in het Conferentiecentrum Papendal in Arnhem. Dit is een uniek evenement van omvang en importantie voor de hobbyist, handelaar, kweker, dierenarts en wetenschapper die zich bezighoudt met Koi. Het evenement wordt georganiseerd door koidokter Rob Heijmans tezamen met Cas ter Haar van Takazumi. Ook KoiQuestion zal tijdens dit evenement een ondersteunende doch significante rol toebedeeld zijn.

Wat kunt u verwachten op dit evenement?
Op vrijdag 11 maart zal de wetenschap aan de praktijk worden gekoppeld. Deze dag is enkel toegankelijk voor wetenschappers en dierenartsen die te maken hebben met Koi en/of karpers.

Logo van het International Koi Congres

Zaterdag 12 maart verwelkomen we iedereen die geniet van de mooie hobby van het houden van Koi. Deze dag bieden wij u een verzameling van zeer interessante lezingen over het houden en verzorgen van de Koi. In de middag zullen we een start maken met een workshop over kwaliteit en ontwikkeling. In de avond hebben we een diner en de Selected Winners Sale. De aankoop van deze verkoop gaat naar een stichting waar onderzoek wordt gedaan met Koi of andere vissoorten.

Op zondag 13 maart zullen we doorgaan met de workshop over de kwaliteit en ontwikkeling. Ook presenteren we u een aantal interessante lezingen over de gezondheidsproblemen bij Koi. Aan het eind van de dag hebben we een moment voor de bezoekers om vragen aan de sprekers vragen tijdens de paneldiscussie.

Het exacte programma (en meer informatie) is te vinden op de website van het International Koi Congres. In de loop van de komende tijd zullen wij u verder informeren over en alles rondom dit uniek evenement.

Een van de Congresruimten in het Arnhemse Congrescentrum Papendal

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

6 reacties

 1. Lijkt me heel interessant om heen te gaan. Alleen de prijs wordt ik niet echt vrolijk van.

  Gr mark

 2. Tiebo Jacobs on

  Hallo Mark, het lijkt wellicht wat prijzig op het eerste gezicht, maar als ne dan de opzet, locatie en het programma bekijkt zul je zeker wel waar voor je geld krijgen. Bovendien is ook het diner inbegrepen.
  Ik hoop echt dat er velen zullen komen. Het zijn echt superinteressante en leerzame onderwerpen en mensen.

 3. Hoi tiebo,

  Dat klopt dat het meeevalt had eerste niet verder gekeken dat mijn neus lang is. Maar ik ga zeker heen inderdaad heel veel interessante lezingen en mensen.

  Gr mark

 4. Pingback: Eén van ‘s werelds beste koikwekers komt naar Nederland! | KoiQuest