Het vertrouwde gezicht van KoiQuest(ion)

Inmiddels is KoiQuest voor de meeste van jullie geen onbekende naam meer. Sinds de start van KoiQuest toen Bram en ik een jaar geleden een gratis blog begonnen, hebben velen hun weg weten te vinden naar onze website en haar content. Dat resulteerde in mei dit jaar tot de introductie van deze professionele website waarin wij een platform vonden om onze visie tot het delen van kennis uit te kunnen dragen. Nu zijn we klaar voor de volgende stap; Je zag het logo de afgelopen week al bovenaan de site prijken; KoiQuest wordt KoiQuestion

‘Want kennis delen doe je niet alleen’

KoiQuest is een voor ons een Quest, namelijk het naar een hoger platform tillen van de Nishikigoi hobby in al haar facetten. Vanuit lezersperspectief echter, zo is gebleken uit de veelvuldige vragen die wij hebben mogen ontvangen middels mail en sociale media, geldt dat het veel meer een zaak van ‘ the Question’  is. We beantwoorden al deze vragen met veel plezier en genoegen en hopen hieruit voortkomend weer artikelen te kunnen genereren waarvan we allemaal kunnen leren.

Om onze transparantie te bestendigen willen we ons perspectief verleggen naar dat van jou. KoiQuest wordt dus KoiQuestion om iedereen duidelijk te maken wie wij zijn, waarvoor we staan en dat vragen welkom zijn. Nee, alle wijsheid hebben wij niet in pacht, maar naar eer en geweten, netwerk, bronnen en jouw eigen  ervaringen hopen we iedereen zoveel mogelijk vooruit te helpen in de hobby van het houden van Koi. Want kennis delen doe je niet alleen!

Samen werken aan samenwerken

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.