Kampai!

Team KoiQuestion wenst jou en je geliefden een gezond en gelukkig 2011, vol van vreugde en blijdschap. Dat het een jaar mag worden van veel kennisdeling waarin we jullie mogen voorgaan in inspiratie en informatie. Dat het een jaar mag worden met prachtige Koi op geweldige shows, boeiende belevenissen vanuit Japan  en werkeloze koi-doktoren. Dat je voldoening vind in het nastreven van je eigen geluk en ontplooien van wijsheid en passies. Maar bovenal wensen we dat ook voor jou 2011 een jaar mag zijn vol van liefde en genegenheid…

Ook in 2011 hopen we jullie voor te mogen gaan in inspiratie en informatie

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie