Henze Munneke

Aquariumverening H-S, een actieve vereniging voor Hoogezand Sappemeer en omstreken, organiseert komende maandag op 3 januari om 19:45 uur in de Reensche Comapagnie in Hoogezand haar maandelijkse hobbyavond. Voor de Aquarianen is het eventjes vreemdgaan, zij worden deze avond namelijk voorgegaan door Henze Munneke, een lid van de vereniging, die veertien dagen naar Japan is geweest om daar diverse koikwekers te bezoeken.

De aankondiging verscheen ook in de krant

KoiQuestion verheugd zich zeer op dit evenement dat anders dan een specifieke doelgroep, een bredere groep mensen aanspreekt en hoopt dat vele mensen geïnspireerd zullen raken door de schoonheid en magie van Nishikigoi. Het is in het prille jaar 2011 tevens een reminder aan de basis. KoiQuestion vind het belangrijk om ook nieuwelingen in de hobby te inspireren en te informeren. teneinde een breder draagvlak voor de hobby te creëren en meer mensen te laten genieten van de hobby die wij zo passievol belijden. De avond is gratis en ook toegankelijk voor niet leden.

locatie: Reensche Compagnie

adres: Tak van Poortvlietstraat 36 te Hoogezand

wanneer: maandag 3 januari 2011 te 19:45 uur

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.