Bioloog Tony Achterkamp

“Met grote ontsteltenis bereikte mij zojuist het bericht dat Tony Achterkamp gisteren is overleden.” Zo opende de korte en geschrokken mededeling die Joop van Tol eerder vandaag deed. Tony organiseerde voor de NVN jarenlang de uitgebreide cursus visziekten te Barneveld waaraan ook Bram Rohaan het afgelopen jaar nog deelnam. Tony was een zeer ervaren en gerespecteerd bioloog die zijn vak verstond en er passie in vond zijn kennis over te dragen op anderen. Hij zou in 2011 nog een laatste keer als cursusleider voor de NVN fungeren. Tony overleed afgelopen woensdag onderweg naar een bruiloft in Duitsland. Meer over de begrafenis zal bekend worden zodra zijn lichaam is vrijgegeven in het buurland. We betreuren dit plotse verlies ten zeerste en onze gedachten gaan uit naar zijn naasten.

Bioloog Tony achterkamp tijdens de uitgebreide cursus visziekten 2010

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. Wat een naar bericht zeg. Ik heb de man niet gekend, maar het is zeker een zonde wanneer zo een waardevol persoon te vroeg aan zijn einde moet komen.

  2. Pingback: Memorial Tony Achterkamp | KoiQuest

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App