KoiQuest - Sharing Knowledge

Naar aanleiding van twee tips en een kort onderzoek onder gebruikerservaringen is gebleken dat het plaatsen van reacties op de diverse artikelen de afgelopen weken op zijn minst lastig is gebleken voor het merendeel van de bezoekers. Omdat wij uw feedback juist zeer op prijs stellen en onze opinie graag verrijken met ook jouw mening, is het plaatsen van reacties nu ook weer toegankelijk gemaakt op de traditionele en versimpelde wijze.

Kijk vooral nog even naar deze blog over de beoordeling van drie Kohaku en lees ondermeer de gedachten van Philip hierover en geef je mening over deze  Shiro Utsuri en leer hun ontwikkeling voorspellen. We hopen dat ook jij je mening over deze Kohaku met ons wilt delen. Onze excuses voor het onstane ongemak en bedankt voor de feedback, immers; ‘Kennis delen doe je niet alleen’!

Team KoiQuest

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App