Showa Sanshoku by Boaz Art

Buiten zijn de temperaturen heerlijk koud, min acht, zowel 15 cm ijs als 15 cm sneeuw en een Elfstedentocht is nog zelfs niet uitgesloten. Ook op KoiQuestion, zo heb je kunnen zien, is het inmiddels gaan sneeuwen en is de kerstsfeer ingetreden. Het jaar loopt teneinde en weemoed naar al die avonturen steekt de kop op. En waar de Koi in rust zijn, geeft het ons dat de mogelijkheid om een terug te blikken op een fantastisch jaar…

Het afgelopen jaar was voor ons een jaar van pionieren en doorpakken. Met onze eigen visie hebben we vorm proberen te geven aan een initiatief dat voorheen nog niet bestond. In een uniek concept van kennisdeling hebben we getracht een zoveel mogelijk onafhankelijke positie in te nemen en een laagdrempelig platform te creëren voor de hobbyist en eender welke geïnteresseerde om zich zowel te laten informeren als inspireren.

De vele verhalen van Bram en Tiebo vanuit het Japanse bleken het populairst, wat een ervaring!

We kijken met een geweldig gevoel terug op het afgelopen jaar en koesteren de vele momenten die het hobbygevoel met zich meebracht tijdens onze contacten met jullie en tijdens ons verblijf op de Japanse Koi farm van Dainichi. We zijn erg dankbaar deze kennis met jullie te hebben kunnen delen to dusver. We zijn pas net op weg en zullen vol enthousiasme onze activiteiten en toepassingen blijven ontwikkelen en ontplooien in het jaar 2011. Zonder de steun, betrokkenheid en eerlijke kritieken van jou als lezer was dit alles niet mogelijk geweest en we willen je dan ook van harte en vanuit de gronde van ons hart bedanken voor je inzet, de kennisdeling en de passie die je het afgelopen jaar met ons hebt gedeeld. ‘Kennisdeling doe je niet alleen’.

Langs deze weg willen we jou en alle mensen die je lief hebt al het beste wensen voor het jaar 2011. Dat het een jaar vol van gezondheid en persoonlijk geluk mag zijn. Hele fijne feestdagen.

Team KoiQuest

p.s. Ook tijdens deze feestdagen hoef je je niet vervelen, want wij blijven jullie dagelijks omhelzen met content en vermaak.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App