de klankkast van de Koi

Koi inspireert, dat is zeker. De gratie, de schoonheid, de kleuren en uiteindelijke relativiteit die het terugbrengt naar ‘slechts’ een vis, prikkelt mij over enige dagen al zeker 16 jaren. Die inspiratie vertaalt zich in geluk dat ik vind in alle dagelijkse dingen, maar soms ook legt het voor mij gedachtebruggetjes die alleen ik schijn te begrijpen en me soms doen inzien dat het houden van Koi misschien toch echt wel een virus is. Maar er is hoop, ik ben schijnbaar niet de enige…

Zoals ik van ondermeer schrijven, van Koi en kennisdeling houdt en dit samenbreng in deze website, zo zijn er ook mensen die net als ik van koi houden, maar verder ook erg van een bepaald soort muziek alsook van filmbewerking. Ja, dan krijg je dit:

Haha, leuk, gewoon omdat het kan. En omdat ik de laatste tijd ook The Voice of Holland heb gezien, weet ik dat deze Koi zeker talent heeft. Zeker het laagtebereik van deze carp doet niet onder voor dat van een bass. Alleen de accenten op de Ad Lips mogen ietsjes minder… nee Ahoy zal het niet worden.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App