Harvest Time

Omdat het geen weer is om buiten bij de vijver te zitten, zoeken we weer ons vermaak binnen de muren en voor de kachel. Magazines worden verslonden en ook oude DVD’s worden nog eens ‘terug gespoeld’. Nu, echter, is er een nieuwe dvd van gecompileerd videomateriaal dat werd geschoten van de vele hefstoogsten zoals KoiQuest er onlangs velen meemaakten bij Dainichi, Nogami en Yagenji. ‘Harvest Time’.

Mark Gardner is een Engelsman die al enige jaren zoveel mogelijk zijn residentie in Japan zoekt. Inmiddels herkennen ze hem overal waar hij gaat en er schijnen zelfs waarschuwingsborden voor hem te zijn geplaatst… In de afgelopen periode heeft hij vele Ikeages bezocht van kwekers en vastgelegd op film. Deze beelden bracht hij samen op een DVD genaamd ‘Harvest Time’. Je vind er ondermeer prachtige beelden van Isa Koi farm, Marudo Koi Farm, Torazo, Fuji Oomo en nog een aantal anderen. Ook de door ons bezochte Koi Shows, de Niigata Nogyosia Show en de Ojiya Koi Show vind je er op terug.

Zelf heb ik de DVD nog niet gezien, maar de trailer geeft een prettig vooruitzicht. De DVD’s zijn verkrijgbaar bij onder andere InterKoi Almere en Koi Kichi World.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App