Koi kids kicks

Ons lievelingsdier mag in Nederland dan nog wel niet tot iedereen zijn doorgedrongen, mondiaal gezien zijn de kleuren en gratie van deze geschubde pracht al lang doorgedrongen tot veel meer disciplines dan alleen degene met een vijver. Vooral de kleuren en zijn mythe zorgen er voor dat de gracieuze karper een graag geziene gast is en in veel producten terug komt. In dit artikel vind je de 10 meest opmerkelijk Koi-Patta creaties…

Lieten we je eerder al kennis maken met de 10 meest bizarre automaten in Japan, zo mag je hieronder genieten van de 10 meest leuke koi shoenen. Je hebt ze echt in alle soorten en maten en voor ieder wat wils.

Koi Kicks

Zijn ze niet te gek, echte Nike’s nog wel. Getooid met twee weergaloze Koi klaar om elke berg te beklimmen. De rode veter maakt het geheel wel helemaal af.

Koi Shoes

Geen golf is te hoog voor deze booskijker. Compleet met het japanse symbool voor ‘Koi’ hoef je met deze instappers nooit meer bang te zijn wanneer je ’s ochtends je krantje uit de bus haalt.

Blitz

De blitz maak je zeker met deze patta’s van Atmosphere. Maagdelijk wit en hemels blauw wordt gecomplementeerd met een contrasterende Koi, waarvan de baarddraden niet onder doen voor de veters 😉

Pump it up!

En als je dacht dat alleen de mannelijke hobbyist zou worden bediend, dan heb je het goed mis, want wie is er nu gekker op schoeisel dan de modebewuste vrouw. Daarom is deze pump niet alleen voorzien van een vriendelijker ogende Koi, ook de schubben dienen als accent in relatie tot de overige kleding die erbij gedragen hoort te worden.

Koi-Nobori

Koi-Nobori, de vliegerparade op 5 mei die dan in Japan wordt gehouden heeft wel erg veel weg van deze creatie. In de kleuren, aoji, sumi, aka en midori zal de kleinste hobbyist de show op de kinderdagverblijf stelen. Zelfs de veters zijn tot in detail bijpassend en dat is wat de hobbyist maakt. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de indoctrinatie tot hobbyist 😉

Koi Boots

Je hoeft de regen nooit meer te vrezen. Vanaf nu zul je altijd kunnen beschikken over een waterdichte laars met daarop de springende karper aangevuld met kersenbloesem. Toen ik deze laars op het scherm toverde was mijn ega in ieder geval meteen verkocht en ik moet zeggen ik kan haar geen ongelijk geven.

Koi class patta

Wanneer je het voor de kleur doet dan kom je echt bij deze uit. Met het prachtig doorlopend motief en de schubben als detail op de hak een instapper waar je zo mee weg stapt.

Lady Nishikigoi

Weer heel wat anders is deze zwart-witte pump voorzien van dichte hak. Met een heus vijvertje vol zo gaat deze dichte pump gesierd van de vis der vissen. Voor onder de little black dress die in de kast van iedere vrouw hangt.

Nishikigoi Style

Zeer delicaat en stijlvol is deze schoen die voorzien is van slechts enkele kleurenstrips waarop de Go-Sanke zijn identiteit prijsgeeft. Het kleine Koi op de hak geeft aan dat je met je neus de goede kant op wijst.

Koi evolutie

Maar het toppunt is toch wel het broertje van de vorige. Met de Koi daadwerkelijk als uitgangspunt maakt Reebok duidelijk dat het een regelrechte evolutie is tot je een schoen hebt zoals deze. De kleuren, lijnen en karakter worden zo gevangen in dat ene paar stappers, waarmee je de hele werel aan kan, of na ja, iig de KoiShow zult stelen…

Hieronder vind je de urls van de websites van waar de foto’s komen zodat je, wanneer je helemaal lyrisch bent om met koi onder de voeten te lopen, tot aanschaf over kan gaan.

http://www.craftstylish.com ; http://www.fishingfury.com/ ; http://walkit.com/ ; http://blog.craftzine.com ; http://www.highsnobiety.com/ ; http://s2.thisnext.com/ ; http://www.brickfish.com/ ; http://compareclothes.co.uk/ ; http://www.amazon.com/ ; http://illusion.scene360.com/

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App