Marc van Leest

Op Koigate.nl kun je meedoen aan een online koishow. Je stuurt je foto in en vervolgens kan iedereen hierop stemmen, of niet natuurlijk… Zeker nu het daadwerkelijke showseizoen op zijn eind is in 2010, is het een aangename verassing. Online is het altijd lekker warm!

Heuse prijzen kun je er ook mee winnen en die komen de initiators, Marc en Piet van Leest je persoonlijk uitreiken. In de maand oktober was het een Koi van Wilco die de meeste stemmen wist te veroveren. Vader en zoon van Leest gingen ter plaatse bij de fervent hobbyist voor een bezoek. En dat werd er eentje met een wijze les.

Isa Showa; Winnaar Koi Idol oktober 2010

Lees  hun ervaring van de ontmoeting met Wilco en zijn Koi die hem nooit niet in de weg zitten. Ook kun je dit bezoek meteen gebruik om je eigen Koi in te schrijven voor de enige Koi Show die altijd 25 graden beloofd, de Koi-idol verkiezing.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App