De tragisch omgekomen jongen

Alleenstaand moeder Satpal Kaur Sing (44) heeft haar 12-jarige autistische zoon op dezelfde wijze om het leven gebracht als de Koi van de buren. Ze terroriseerde haar buren al zes jaren achtereen en schroomde daarbij niet voor verbaal- en zelfs fysiek geweld. De hele buurt was bang voor haar. Het kostte het leven van 12 Koi en haar bloedeigen zoon die zij op dezelfde wijze om het leven bracht…

De reden dat zij haar zoon Ajit heeft gedood, kwam volgens haar omdat ze stemmen in haar hoofd hoorde die haar het hebben opgedragen, zo verklaart de moeder. Ze deed dit enkele uren nadat zij van de Social Services te horen had gekregen dat zij de zorg van het kind over zouden gaan nemen.

Het bleek een niet op zichzelf staande daad. De buren vertelden dat zei al voor langere tijd werden belaagd met racistische leuzen en bekogeld met tomaten en eieren. Singh zou naar verluid camera’s hebben opgezet in haar tuin om de familie te bespioneren en heeft geprobeerd de kat te vergiftigen. In 2004 al, werd Singh veroordeeld voor mishandeling van diens buurvrouw. Volgens officiële documenten van het gerechtshof zou de vrouw eerst aan haar haren over de straat zijn gesleurd alvorens ze diverse klappen tegen het hoofd moest verduren. Verder heeft ze gedreigd de kinderen van de buren te vermoorden. Deze buren hebben om deze redenen wel meer dan 20 keer de politie gebeld om kenbaar te maken dat zij doodsbang voor de vrouw zijn en dat Singh een gevaar vormt voor haar omgeving.

Andere, inmiddels inmiddels elders woonachtige, buren, gaven aan dat zij verhuist zijn nadat Singh hun prijswinnende Koi had vergiftigd met bleek. Slechts vier vissen overleefden de niet begrijpbare daad van de gestoorde vrouwtie het botweg bekende te hebben gedaan.

“it’s time, it’s the end, God’s calling us”, zo zouden de stemmen in haar hoofd hebben geklonken toen ze haar zoon dwong om anderhalve glas bleekmiddel naar binnen te werken. Er wordt nu onderzoek gedaan naar de rol van de Social Services, de politie en andere instanties of dit niet voorkomen had kunnen worden gezien de vele signalen. De vergiftigde Koi waren slechts een voorbode voor de tragische dood van de autistische jongen van twaalf jaren oud.

bron:http://www.thisislondon.co.uk

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App