tattoo in the flesh

Al jaren wil ik graag een tatoeage. En als een echte ‘Nishikigoi Nut’, zoals ik onlangs gekscherend werd bestempeld in een Engelstalige Koi magazine, mag het zwemmende juweel in een aan mij verpand Irezumi natuurlijk niet ontbreken. Zoals zovelen die met dit idee worstelen neemt het zoeken naar een geschikt ontwerp, maar ook naar de juiste tattoo artiest de meeste tijd in beslag. Sommigen echter, hebben dat alles al gevonden…

Het meest bijzondere van deze tatoeage is nog wel het feit dat het in een en dezelfde sessie is voltooid! Voor diegenen die reeds een tattoo hebben of zich er in verdiept hebben is dit schier onmogelijk te noemen. Niet alleen het verdragen van de pijn, maar ook de niet afnemende concentratie van de tattoo artiest is wat van deze tattoo een echt kunstwerk maakt. De tekening op zich mag er ook zijn. Deze artiest, Kian Forreal, heeft een wachtlijst van meer dan drie jaren…

Voor wie tips heeft over Koi en tattoo, laat dan een reactie met je tips en aanbevelingen achter. Misschien kan ik dan in de toekomst mijn ervaringen op dit gebied met jullie delen van begin tot eind.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App