Pandora is haar naam...

Ondanks de vele koishows die jaarlijks in Japan worden georganiseerd, behoort de Rinyukai Show tot een van de meest belangrijke koishows ter wereld. Dit weekend is alweer de 41ste editie van de Rinyukai All Japan Nishikigoi Show, welke volgens traditie wordt gehouden in de Tokyo Dome in Tokyo. Na de All Japan Combined Nishikigoi Show is de Rinyukai de meest belangrijke hobbyistenshow. Op het moment van schrijven is de uitslag net bekend geworden. Je zult het misschien niet geloven, maar de Grand Champion trofee gaat richting Brugge!

De naam van de winna(a)r(es) luidt Pandora en stond voor kort bekend als de Yondan Kohaku van Nogami, waarvan men veel verwacht voor de All Japan Combined Nishikigoi Show van 2011. Ze heeft haar kwaliteit echter al meer dan eens bewezen. Nu Grand Champion op de Rinyukai Show, de rest van haar geschiedenis is terug te lezen in het blog Vers van de pers!. In januari van dit jaar nog 89 cm, nu alweer 92 cm! Wat een groei maakt deze vis nog mee zeg…

Pandora in volle glorie op de 41e Rinyukai Show

Er zijn weinig woorden voor nodig om de kwaliteit van deze vierstaps Kohaku te herkennen. Subliem gewoon…

Zie hieronder nog enkele foto’s van het vervoer van Pandora richting het showvat waarin ze dit weekend zal doorbrengen:

https://oud.koiquestion.com/nl/wp-content/uploads/2010/11/Pandora-GC-Rinyukai.jpg

Hisato Nogami, Pandora en Hiroshi Mano

Aangekomen in het showvat op vrijdagavond

Danny en Mie, wij zijn (zelfs als noorderburen) enorm trots op deze prestatie en hopen dat de ontwikkeling van Pandora nog lang en gestaag zal doorgaan. Nu deze prestatie is bereikt, zullen de komende maanden tot aan de All Japan Show van 2011 wel heel erg spannend zijn…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App