De toen nog relatief onbekende Isa Showa...

Na eerder al mijn mening over de kanshebbers voor de Grand Champion titel voor de 50e Niigata Nogyosai te hebben getoond in het blog De andere kanshebbers…, is het nu tijd voor de Grand en Supreme Champion zelf. Het is natuurlijk raar om deze videos te zien, daar de uitslag van de show al bekend is, maar door tijdgebrek was het helaas niet mogelijk om dit voor de daadwerkelijk uitslag te publiceren. Desalniettemin twee enorm indrukwekkende vissen die samen met nog enkele andere imposante Koi hun rondjes doen in de showvaten. Daarnaast ook  leuk om terug te zien dat mijn voorspellingen niet misplaatst waren ;). Geniet van de kwaliteit die de Isa en Ikarashi Koi Farm hebben voortgebracht.

Allereerst het showvat van de Ikarashi Koi Farm, ook wel bekend onder de naam Ikarashi Kazuto:

Onder toeziend oog van Mr. Kazuto Ikarashi zwemt ze nog onbevangen rondt...

De Isa Showa zwom die ochtend nog zo ‘onbekend’ en onschuldig rondt, nu zal dit nooit meer hetzelfde zijn…

Onbekend en onbevangen zwom ze toen nog rond tezamen met twee andere soortgenoten...

Twee terechte winnaars en nu ik zo nadenk is het ook wel opvallend dat er geen Kohaku heeft meegedingd naar de Grand Champion titel. Dit zal waarschijnlijk echter niet lang meer duren, tot de 51e Niigata Nogyosai…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

 1. Richard Arends(koi1976) on

  Wat een prachtige onderzeeboten!!!
  Glans,patroon en body geweldig.
  Nou zien we weer eens op wat daar op een show zwemt,mooi man!!!
  Leuke filmpjes,keep going!

  Grt Richard.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App