GC Nogyosai 2010 - Isa Koi Farm -

De kaarten zijn geteld, de jury heeft zich beraad en de winnaar van de jubileumshow van de Shinkokai is bekend. Een Taisho Showa van 86 cm en zevenjarig, gekweekt door de Isa Yorijo, werd unaniem gekozen als beste Koi van de show. Wat een geweldenaar deze Koi. De huidkwaliteit is werkelijk fenomenaal, maar ook de runner up mag er zijn. Kijk en geniet van deze Koi die de top van onze hobby vormen. Isa Koi Farm gefeliciteerd!

Grand Champion Nogyosai 2010 - Isa Koi Farm -

Supreme Champion werd een Sanke van de Ikarashi Koi Farm, ook 86 cm en zesjarig.

Runner Up Nogyosai 2010 - Ikarashi Koi Farm -

Hieronder een video van de Grand Champion van de 50e Niigata Nogyosai, gehouden in 2010:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

6 reacties

  1. patrick makkes on

    wat een mooie showa gewedige body en huid kwalieteit gewoon perfekt super dat julli dat allemaal op de site zetten mannen

  2. Tiebo Jacobs on

    Vooral de huidkwaliteit was werkelijk betoverend van deze showa. Isa maakt haar reputatie hiermee zeker waar. Het shiroji, de witte huid, is fantastisch, maar ook her beni is zo mooi fluweel en overal van dezelfde intensiteit. De body had juist nog wel wat beter gekund op deze showa, die toch vaak massief in de schouders zijn, maar dat zegt anderzijds weer genoeg over de andere kwaliteiten van deze driekleur.

  3. Pingback: De andere kanshebbers… | KoiQuest

  4. Pingback: Het proces om tot GC verkozen te worden | KoiQuest

  5. Pingback: Geelgebroederd op de koishow | KoiQuest

  6. Pingback: DVD release; Harvest Time in Niigata | KoiQuest

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App