Tezamen racend door de bergen..

In Japan zijn is alsof we worden losgelaten in een speelgoedzaak als zevenjarig jongetje. Niet alleen wordt je overspoeld door een explosie van kleuren dat je allemaal wilt bezitten. Zo af en toe speel je met een ander kind in de winkel verstoppertje tussen de stellingen die wel drie keer zo groot zijn als jijzelf. Vervang de stellingen voor bergen en het verstoppertje spelen voor een kei-truck en je hebt een onweerstaanbare formule. Ondanks het gevaar van afgronden en al wat de bergen maakt tot wat ze zijn; voor de werknemers van Dainichi is het hun eigen intertoys…


Dit beleefden we achterop de kei-truck (kei betekent klein) en dat is echt met volle teugen genieten van het leven. Koi is zoveel meer dan een vis alleen. En al genietend overkomen je de mooiste dingen zo ook nu, want wat we plots tegenkwamen hadden wij ook niet verwacht, maar Bram herinnerde het zich nog..

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. Dat is een echt mooie mudpond.
    Zou graag willen helpen deze leeg te maken en er één mee te nemen naar NLD.

    Greetz J@@P

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App