A dream comes true..

Zelf geniet ik nog maximaal na van die eerste ikeage, die eerste keer met een waadpak aan in de bergen. Je wilt je in zo een setting, dat toch de toekomst van een Koi Farm behelst, toch een beetje proffessioneel gedragen, maar geloof me dat Bram en Jeroen van Keulen mij hebben gehoord toen ik onderweg terug naar de auto’s even een ‘Joechei’ door de vallei heb laten luiden terwijl ik in de lucht mijn hakken tegen elkaar tik. I’m alive…

Omdat deze eerste keer mij zo een dankbare herrinering heeft gebracht wil ik graag nog enkele foto’s en filmpjes met jullie delen van de Ikeage van de Yagenji Koi Farm. Ik hoop dat het jullie een stukje van mijn gevoel hierbij kan overbrengen…

Het sleepnet en de mudpound zijn er klaar voor, maar of ik dat ben...

Samen met Jeroen genieten van koi en natuur

Temidden van de Yagenji broers lijk ik waarempel een grote vent, haha

een kinderbadje wordt gebruikt door vrijwel alle kwekers naar ik geloof

In dienst van de natuur

Daisuke inspecteert de vissen nog even alvorens ze op de truck worden geladen

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. We zijn HELAAS weer terug in nederland waren we nog maar in Japan
    super gaaf ga zo door ik blijf jullie volgen groeten uit nederland
    Jan Beuze.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App