Fish Jibbitz

Op de filmpjes van Bram in Japan zagen we al meermaals zijn voeten omhuld in de plastic lichtgewicht schoenen van Crocs.inc. Het zijn inmiddels de vakantieslippers, de sandalen, de klompen en zelfs zelden de zwembadschoenen die het lijken. In de zorg is behoort het inmiddels to het uniform en mijn vriendin heeft er dan ook een setje van ieder kleur zodat ze altijd bijpassend zijn…zucht. Maar toegegeven ik heb er ook een paar, zwarte welteverstaan. Ze lopen wel fijn, maar het ziet er tegelijkertijd ook wel weer… ja, een beetje ‘gay’ uit ofzo. Maar dat behoort nu tot het verleden en ook als Koi liefhebber kun je altijd ‘bijpassend’ door het leven…

Er bestaan heuse anti-crocs bewegingen met ook een heuse i-hate-crocs-blog. Zover wilde ik niet gaan, maar een liefhebber was ik er ook niet bepaald van. Ik ben er zelf van overtuigd dat goed schoeisel erg belangrijk is en laat me daarbij niet verleiden door trendy kleurtjes. Nu echter, wordt het wel steeds moeilijker om die verleiding te weerstaan. Het was op Facebook dat ik de ontdekking deed, toen Dhr. Hongman Leung, oa jurylid van de HKS2010, zijn setje crocs tentoonstelde op het net;

Koi Jibbitz on Crocs

Het is al langere tijd datgene wat de crocs kan maken of kraken en ik kocht eens wat vlindertjes en bloemetjes voor op de crocs van mijn dochtertje weet ik nog. Toen zag ik de meerwaarde er niet van in, maar nu ik dit zie is het toch een ludiek iets die jibbitz en anders dan slippers, sandalen of klompen kun je het voetgerei wel op een grappige wijze personaliseren. Waar ze te verkrijgen zijn ben ik nog niet achter gekomen. Het visje rechtsboven schijnt wel breed beschikbaar te zijn en stiekem wil ik ze ook wel op mijn crocs. Wel wil ik er de kanttekening bij maken dat ik ze dan alsnog enkel en alleen aan doe voor thuis, even naar de vijver, op vakantie en tijdens solitaire oplsuiting…

Weet jij een adresje waar je ze kunt krijgen? Schroom niet en deel het met ons.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

  1. Ik heb dat 2 delige visje en een drie delige Japanse klassieke draak voor mijn mudpond schoeisel. De link is ZO voor de hand liggend dat je hem zelf kunt bedenken. 😉

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App