Logo South East Koi Club

 In een voorgaand blog werd de Grand Champion van de ‘South East Show’ al getoond, nu is het de beurt aan de ‘Major Awards’. De ‘Major Awards’, de belangrijkste prijzen op een koishow, bestaande uit Grand Champion, Mature Champion, Adult Champion, Young Champion en Baby Champion gingen op deze show allen naar Kohaku. Het was dus echt een Kohaku festival. De enige Major Award die niet naar een Kohaku ging was de Jumbo Champion Award, welke naar een reusachtige Yamabuki van rond de 90 cm ging.

  

Mature Champion
Ginrin Kohaku

 

Mature Champion

Adult Champion
Kohaku
  

Adult Champion

Young Champion
Kohaku
  

Young Champion

Baby Champion
Kohaku
  

Baby Champion

Team KoiQuest wil hierbij René Gerritzen van harte danken voor zijn bijdrage. Zijn foto’s, fotografie- en koikennis worden door ons zeer gewaardeerd. 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App