Rini groothuis heeft op de Holland Koi Show in Arcen een tweetal van zijn boeken overgehouden, de welke hij gebruikte als inkijk exemplaar voor de bezoekers. Nishikigoi Symfonie heeft 2 inkijkboeken overgehouden aan de show in Arcen, een standaard uitgave en een luxe editie (nr. 199) en 1 beschadigd boek, met name nummer 50. Hij zou deze kunnen wegschenken, maar vond het leuker om met dit boek een actie op touw te zetten, waarvan de uiteindelijke opbrengst zal naar de CliniClowns zal gaan.

Vergeet vandaag niet te lachen

Hoe gaat het in zijn werk. Interkoi stort het basisbedrag reeds op de rekening van Nishikigoi Symfonie.

Voor de standaard editie: 15 euro

Voor de luxe editie nr. 199: 35 euro

Voor de luxe editie nr. 50: 50 euro

Nishikigoi Symfonie, beslist de moeite waard

In totaal zit er op dit ogenblik reeds 100 euro in kas voor de CliniClowns. Je kan iedere dag, of wanneer je wil, vrijwillig een bedrag storten op de rekening van Nishikigoi Symfonie, met vermelding van het gewenste boek in de omschrijving.

Voorbeeld: je stort 5 euro bij voor de luxe editie 199, dan vermeld je in de omschrijving van de betalingsopdracht: LE 199, dan weet ik dat er 5 euro is bijgekomen. Deze bedragen verhogen de waarde van het boek en dit zal ook regelmatig vermeld worden op de website. Er zal vermeld worden:

Het goede doel

Standaard uitgave: huidige waarde 15 euro, voorlopige eigenaar: Interkoi Arendonk
LE 199: huidige waarde 40 euro, voorlopige eigenaar: Begona Aguera van ChiqueDings
LE 50: huidige waarde 50 euro, voorlopige eigenaar: Interkoi Arendonk

Het geld dat je stort ben je helaas kwijt en gaat automatisch in de pot voor de CliniClowns.Er kan geld gestort worden tot en met zaterdag 25 september. Op deze dag zal ik om 8 uur de laatste storting bekijken op de rekening en wie als laatste gestort heeft, wordt eigenaar van het boek. Enkel stortingen van minimaal 5 euro worden aanvaard. Alle stortingen van minder dan 5 euro worden niet aanvaard, maar worden wel bij de pot gevoegd.

Storten kan op de rekening van Nishikigoi Symfonie:

Voor België

BNP Paribas Fortis
001-6116885-44

Voor Nederland
BNP Paribas Fortis België
IBAN BE55 0016 1168 8544
BIC GEBABEBB

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. Als vervolg op deze actie stel ik eveneens het ruwe en ongecensureerde filmmateriaal van de dvd van Nishikigoi Symfonie ter beschikking. Het betreft hier 4 tot 5 uur filmmateriaal geschoten in Japan, verdeeld over twee schijven, met dien verstande dat niets van het materiaal vermenigvuldigd of openbaar gemaakt mag worden. Biedingen vanaf 100 euro. Al diegenen die zich geroepen voelen om een bod uit te brengen, stuur een mail naar cliniclowns@rinigroothuis.nl, en we zullen je gegevens noteren. We zullen het bieden mogelijk maken tot 11-09-2010.