De royale sponsor

Hadden we je onlangs nog bericht over de fantastische prijzen die je kunt winnen bij deelname aan de gezamenlijke actie van KoiQuest en KoiGate op de Holland Koi Show, komt Koi en Vijvercentrum ’t Vingeling met nog een grandiose prijs. Aty Vermeulen en Johan de Koning stellen elke dag een Nisai Showa ter waarde van Euro 450,- ter beschikking.  Met deze toevoeging wordt de prijsvraag van ons beider kennisbevorderende websites een actie waaraan je absoluut niet voorbij mag lopen. 

Isa Showa van dit jaar

 Niet alleen Shinji Koi products sponsort dus een zeer mooi pakket aan prijzen voor onze prijsvraag, maar ook Koi en Vijvercentrum ’t Vingeling heeft iets prachtigs bedacht! Ook al werd er eerder gemeld dat de overige prijzen bekend zullen worden op de show, konden we deze toch echt niet voor ons houden! De Nisai Showa ter waarde van Euro 450,- zal uitgezocht kunnen worden bij het ’t Vingeling. Je mag dus zelf kiezen ook nog! De showa is afkomstig van de Isa Koi Farm, waar ook KoiQuest redacteur Hiroshi Toyama werkachtig is. De lengte van de Koi zal ongeveer een halve meter bedragen. Bezoek hun website om al een voorproefje te zien van de geweldige Koi! 

  

‘Je mag dus zelf kiezen ook nog’

  

 Samen met de producten van Shinji ter waarde van Euro 100,- en het boek van Paul Souren hebben we dus een fantastisch prijzenpakket voor jou. Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de Holland Koi Show en natuurlijk onze stand! En natuurlijk bedanken we nu al  Shinji Koi Products en Koi en Vijvercentrum ’t Vingeling voor het beschikbaar stellen van deze prachtige prijzen!
p.s. heb je de tip over de prijsvraag gisteravond ook gelezen op twitter? Volg KoiQuest dan nu!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.