Meer dan koi alleen op de HKS

De Holland Koi Show is nog maar een paar nachtjes slapen en met goede weersberichten in het vooruitzicht begint het nu nuiet alleen te kriebelen, maar gewoon gigantisch te jeuken. We verklapten al even dat we enkele uurtjes te gast zullen zijn in de stand van KoiGate op de Holland Koi Show 2010. KoiQuest zou KoiQuest niet zijn als we ook hierbij niet de mogelijkheid gebruikten om onze visie uit te dragen en wat is hier nu meer geschikt voor dan een mooie actie met nog mooiere prijzen…

Paul Souren, on the job

In samenwerking met Koigate kunt u in de stand deelnemen aan onze prijsvraag.  Wat deze prijsvraag is gaan we natuurlijk nu nog niet verklappen, maar de prijzen zijn zeker de moeite waard. Zo stelt Shinji Koi Products elke showdag een assorti van producten ter waarde van 100 Euro ter beschikking en een boek van Paul Souren, beter bekend als de Koi masseur.  De overige prijzen zullen bekend worden gesteld op de show zelf. De actie is natuurlijk niet alleen bedoeld om jullie in de watten te leggen, maar ook om de hersenen even te laten kraken en weer iets te leren over Nishikigoi. Reden genoeg dus om een kansje te wagen en bij ons de stand binnen te lopen voor een praatje of een vraag. Wil je je kansen vergroten? Op Twitter vind vanaf vanavond 20:00 uur een tip. Volg KoiQuest dus nu!

Vanaf overmorgen kun je hier op KoiQuest al mee genieten van het judge seminar dat plaats heeft op het showterrein.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

4 reacties

  1. Zojuist heb pben we het bericht ontvangen dat we voor de prijsvraag nog een fantastisch drietal aan prijzen ter beschikking mogen stellen uit naam van een sponsor. Meer hierover lees je morgen op KoiQuest.