Bram Rohaan; Nog net geen Japanner

We melden jullie eerder deze week al dat we op uitnodiging van KoiGate op gezette tijden een stand zullen bemannen om jullie eens te leren kennen, een praatje te maken en daar waar gewenst van advies, ervaringen of uitleg te voorzien en uit te wisselen. Het is nu zo dichtbij en we hebben er echt zin in. Vanaf woensdag doen we reeds verslag van het judge seminar. Natuurlijk mogen jullie ook onze dagelijkse verslag niet missen, maar toch houd het daar nog niet mee op. De organisatoren van de show, De Nishikigoi Verening Nederland, vroeg aan KoiQuest of we al dan niet genegen waren om een lezing te komen geven in de roemruchtige Koi University op de show…

‘Informatie &  Inspiratie’

Top van de nakomelingen van Butcher

Natuurlijk past dit in ons straatje, waar kennisdeling zoveel mogelijk wordt nagestreefd en we zeiden hier dan ook geen nee op. Het mooiste leek ons het om Bram zijn reisverslag in Japan te laten toelichten middels woord en beeld. Hij heeft er natuurlijk een fantastische tijd gehad en zijn uniek ervaring deelt hij graag met jullie. Het leek aanvankelijk wat krap om te organiseren, daar Bram waarschijnlijk pas de woensdag voorafgaand aan de show, vanuit Japan naar Nederland terug zal komen. Lastig dus, maar niet onoverkoombaar. Juist dan zit Bram nog vers met al die opgedane ervaringen in het hoofd en we hopen dan ook dat deze informatie en enthousiasme jullie zal bereiken tijdens deze dagen. Hoe beleef je dat nu het leven als een kweker in Japan? Wat komt eigenlijk allemaal bij kijken , bij het kweken en laten opgroeien van Koi? De vele foto’s en videos zullen hem hierbij ondersteunen en het geheel tot een interactief gesprek maken met alle ruimte tot het stellen van vragen.

Mis het dus niet. De precieze tijdstippen zullen op de showdagen zelf bekend worden gemaakt middels omroeping en het programmaboekje. Tot dan!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie