kennis delen doe je niet alleen

Het is allemaal snel gegaan zeg. Vanaf de eerste keer dat ik die felgele Yamabuki op de posters zag tot dit moment waarop we bijna Arcen weer onveilig mogen gaan maken. De jaarlijkse bedevaart naar het Mekka van de maatschappij die Nishikigoi heet, is aanstaande. Natuurlijk zijn wij als KoiQuest weer van de partij en doen we dagelijks verslag van de grootste Koi Show op aard. Al vanaf woensdag zullen we aanwezig zijn in Arcen en beginnen die dag met het verslaan en mee beleven van het jaarlijkse judge seminar. Dit is een verbazingwekkend interessante meeting en leerschool die precies in ons straatje past; herkenning van kwaliteit! Ondanks de korte tijd die we hebben gehad echter, zullen we dit jaar meer dan verslag alleen doen. Piet en Marc van Leest, de initiators van KoiGate, vroegen ons te gast bij hun in de stand…

Een vragen(v)uurtje zoals Marc en Piet het noemen leek hun een goede invulling voor een initiatief als de onze. Dit verzoek was eigenlijk een welkome aanvulling op onze visie. We vinden het zelf leuk om ons zoveel mogelijk onder het publiek te bevinden, bij de showvaten vooral en dan lekker kletsen over Koi. Het is echter een beetje naif om te denken dat je iedereen wel even tegenkomt op een show waar naar alle waarschijnlijkheid 25.000 mensen de heilige velden zullen betreden. Het is dan een uitkomst om enkele uren per dag aanwezig te zijn op de stand zodat een ieder die eens een praatje met ons wil maken ons op die momenten weet te vinden. Van deze gelegenheid hebben we dan maar meteen ernstig misbruik gemaakt en samen met KoiGate zijn we eens om de tafel gaan zitten of we voor onze bezoekers niet een mooie prijsvraag kunnen gaan presenteren met dito prijzen. En geloof me, dat is gelukt. Meer hierover en een tip vind je de komende week op KoiQuest. Houdt het dus in de gaten…

‘Kennis delen doe je niet alleen!’


Hieronder staat een plattegrond van de Holland Koi Show. De stand waar u KoiGate en KoiQUest kunt vinden bevind zich onder nummer 24. Kom gerust eens binnen en maak een praatje, dat stellen we zeer op prijs. (Klik op de afbeelding om deze groter te maken)

Plattegrond showterrein Holland Koi Show 2010

We willen bij deze alvast KoiGate bedanken voor hun gebaar om ons als gast in hun stand te verwelkomen. KoiGate is partner in kennisdeling van KoiQuest.  Onze samenwerking is een prachtig voorbeeld van hoe onze visie tot uiting hoort te komen; ‘ Kennis delen doe je niet alleen!’

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.