HKS 2010, Koi Show met een gouden randje!

De opbouw van de Holland Koi Show is in volle gang. Niet genoeg kunnen we aangeven en er bij stil te staan hoeveel mensen er hoe lang wel niet mee bezig te zijn om dat ene weekend in het jaar zoiets moois neerzetten. Niet alleen in de weken voor de show, maar ook zeker nog de week na de show, spugen velen zichzelf in de handen om al dat mensenwerk te verzetten die jullie een onvergetelijke show bezorgen. Het is ook niet niets natuurlijk, de grootste Koi Show op aard. Een hele verantwoordelijkheid ook voor Nederland. Ook het weer schijnt ons al gunstig gezind te zijn wanneer ik Accu Weather mag geloven. Zij voorspellen een zonnig en droog weekend met temperaturen van rond de 21 graden. Ideaal beursweer dus.

Terwijl wij niet meer kunnen wachten, maar dit toch doen, zwoegen vele vrijwilligers dus al rond op het terrein. Tijdens de week van opbouw en tijdens de showdagen zelf kun je hier alvast wat impressies van opdoen. De NVN heeft ook dit jaar weer een camera opgesteld die gedurende de daglichturen uit zal zenden. U kunt de opbouw, het inbrengen van de vissen, de show zelf en het afbreken van de show live volgen.

Hieronder vind u een plattegrond van het showterrein. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Plattegrond showterrein Holland Koi Show 2010

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.