Het duurt nog maar een paar dagen en dan is het zover: De 41ste All Japan Combined Nishikigoi Show, oftewel de All Japan. Van Marudo had ik nog een poster gekregen welke de aankondiging van deze show bekend maakt.   
 
Op 6 en 7 februari is het dus zover, de nummer één koishow ter wereld. De show vindt plaats in de Toki Messe, een tentoonstellingsruimte in Niigata-stad. Op dit moment zijn er vele kwekers druk in de weer met het opzetten van alle showvaten en is er al bekendgemaakt dat er meer dan 20 vrouwelijke Go-sanke van meer dan 85 cm meedoen. Dit belooft dus een pittige jurering te worden! 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App