In de vorige blog nog, heb ik geprobeerd het nut van Twitter aan jullie kenbaar te maken. De realiteit achterhaald ons nu al zo blijkt. Middels dit medium heeft Jurgen, bekend van ‘KHV info‘, als volger van deze blog ook onze interesse gewekt en aldoende kwam mij zojuist in het zicht dat middels een ander initiatief van de koiminnende Jurgen, ‘Koi gestolen’, aan hem kenbaar was gemaakt dat er een koi-diefstal heeft plaats gehad. Juist ja, een Koi-diefstal!

Door het gebruik van twitter staat deze informatie nog op dezelfde dag hier in deze blog en ik denk dat we daarmee een grote stap maken in de ondermijning van de Koi-diefstal. Des te sneller en des te omvangrijker alle informatie betreffende en rondom een dergelijke diefstal bekend wordt gesteld, des te banger zal de dief worden voor herkenning.

Helaas is deze diefstal al meer dan een week geleden, als opsporingsambtenaar weet ik dat de effectiviteit van het opsoringssysteem stagneert naar verloop van tijd. Desalniettemin is dit zeker een stap in de goede richting waarbij eens te meer krachten kunnen worden gebundeld om een gezamenlijk doel te bereiken. Hieronder vind je de gegevens voor zover bekend omtrent de diefstal. Wellicht dat je wordt benaderd door iemand die het tracht te slijten of dat je de combinatie van goederen aantreft op bijvoorbeeld Marktplaats.nl of elders. In dit geval, gezien de samenstelling van het gestolene, lijkt het op eigen gebruik, maar je weet het niet…

Van vrijdag 11-12-2009 op zaterdag 12-12-2009 is er bij ons ingebroken in de tuin.

de vermissing bestaat uit:

    • 2 koi:  1x Tancho en 1x goromo
  • 1 steur
  • Koi sok
  • Koi net
  • Oase drukfilter 6000
  • Oase pomp 6000

Dit is gebeurt in Veenendaal..

Bron: http://khvinfo.nl/

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App