Natuurlijk gaan we als KoiQuest ook graag met de tijd mee en vanaf heden kun je KoiQuest vinden op twitter en ook volgen. Gewoon weten waar we mee bezig zijn, omdat het leuk is, omdat je altijd wilt weten wat er speelt.  Nog enkele weken gelden dacht ik dat het echt iets zou zijn voor de toekomst, maar eenmaal overstag gegaan, geeft het veel plezier. Ik probeerde het vooral uit nieuwsgierigheid om te kijken wat je er nu eigenlijk mee kunt, wat het doet. Geloof me, het werkt verslavend.
Gewoon even een bericht versturen via de computer in de V&D, vanaf het glazen huis of waar dan ook vanaf je mobiel en hup de wijde wereld in. Het is te koppelen aan de blog en maakt dat je de tweets gewoon kunt uitlezen op deze site en ook linked-in en facebook hebben hiervoor koppelingen.
Je komt er een heel andere groep mensen tegen dan op bijvoorbeeld Hyves of op Linkedin. Waar Hyves meer op ‘vrienden’ is gericht en Linked-In puur zakelijk merk ik dat Twitter wat mij betreft vooral toegevoegde waarde heeft in professionele en informatieve zin. Ook op professioneel gebied kun je daar veel voordeel uit halen. Zoals het verspreiden van nieuws onder een brede doelgroep. En ik denk dat je met Twitter een doelgroep bereikt die zelf via weblogs bijvoorbeeld ook weer het (ons) nieuws verspreid, want als je ook twitter aanmaakt kun je onze berichten weer re-tweeten en zo vergroot je het bereik en netwerk van onze hobby en ik ben ervan overtuigd dat het op die wijze op termijn meer begrip en draagvlak oplevert vanuit de samenleving voor onze hobby.
Het geeft ons een manier om aan te geven dat er een nieuwe blog is of aan staat te komen, zoals een rss-feed, maar dan wel op een hele persoonlijke en sociale manier en dat is prettig vinden wij. Volg ons dus op twitter, probeer en re-tweet. Wij zijn ook benieuwd wat jullie bezig houdt op koi-gebied…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App