Afgelopen week kwam er een vriend op bezoek, welke ik nog niet had gezien sinds ik richting Japan was vertrokken. Natuurlijk gelijk even alle foto’s en video’s van mijn verblijf daar laten zien. Dit gaf me gelijk wat ideeën voor een nieuw blog. Hierbij wil ik graag mijn Koi, welke nu nog bij Marudo op de kwekerij zwemmen, gaan toelichten. Allereerst een video welke ik heb gemaakt net voor mijn vertrek richting Nederland.
 

Hierbij een actiefoto van mijn Sanke:

Zo was ie toen ik hem uitzocht:

Zo zag mijn Kohaku eruit toen ik hem uitzocht:Hierbij een video van de Kohaku, welke ik heb gemaakt op 23 juli 2009:

De Kohaku (en Sanke trouwens ook) zwemmen nu nog vrolijk hun rondjes in de mudpond. Moet je je eens inbeelden zoals deze vissen nu zullen zijn… Een heel stuk indrukwekkender en misschien wel 10 cm groter dan op deze video’s.

Hierbij een foto van de Showa (het is de linkse): En nog een video:

Helaas heb ik een bericht uit Japan gekregen dat deze Showa niet uit de mudpond omhoog is gekomen tijdens de Ikeage

Meer nieuws over deze drie Koi zullen snel volgen.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.